Een groene en duurzame toekomst voor Schut Installatietechniek!

Doordat de omgeving om ons heen veranderd is het ook noodzaak dat wij mee veranderen om klaar te kunnen zijn voor de toekomst! Een onderdeel van deze verandering is ons nieuwe bedrijfspand, waarin wij de koers zetten om dé groene installateur van Westland te zijn.

Onlangs is de omgevingsvergunning afgegeven door Gemeente Westland voor ons nieuwe bedrijfspand. In het tweede kwartaal van 2018 zullen wij gaan starten met de eerste heipalen voor het nieuwe bedrijfspand in ’s-Gravenzande. Schut Installatietechniek gaat de toekomst voortzetten vanuit ’s-Gravenzande waar wij een duurzaam bedrijfspand bouwen en al onze diensten kunnen uitvoeren. Het werkgebied van Schut Installatietechniek zal Westland en omstreken blijven. Eind 2018 hopen wij onze duurzame deuren te kunnen openen.

Maar naast het nieuwe pand zijn wij ook onze uitstraling onder de loep aan het nemen. Past deze nog wel bij onze aanpak als groene installateur en ons toekomstbeeld? Centraal bij deze transitie staat dat wij voor duurzaamheid willen staan en onze klanten, particulier en zakelijk, zo goed mogelijk willen adviseren en de juiste diensten kunnen aanbieden. Kortom Schut Installatietechniek gaat in 2018 een verandering doormaken waardoor wij klaar zijn voor een groene toekomst! Wij zullen u op de hoogte houden van de vorderingen via de nieuwsbrief en onze social media kanalen.