Stoomcabines

Stress en vermoeidheid hebben steeds meer invloed op ons leven. 
Het is dus belangrijk dat u een beetje tijd vrijmaakt voor uzelf. Om weg te dromen in het comfort van u eigen welzijnscentrum. “Welness” is de nieuwe term voor een gezonde levensstijl. Beleef de wonderlijke ervaring van een verfrissende douche, stimulerende body massage of een ontspannend stoombad.

De kracht van de vochtige warmte

Damp is de ideale combinatie van warmte (45 C) en vocht (100 % relatieve luchtvochtigheid). Deze vochtige warmte, opgewekt door eersteklas stoomgeneratoren zijn tegelijkertijd krachtig en zacht. Als je je wat gespannen voelt en een opkikkertje nodig hebt, is een bezoekje aan je eigen stoomcabine een uitkomst en helemaal als het de stoomcabine met comfort-uitrusting betreft, dus die voorzien zijn van alle technische snufjes.
Bij de stoomcabines maken we een onderscheid in opbouwcabines en inbouwcabines.

De opbouwcabine

Een opbouwcabine vereist geen ingewikkelde of dure montage.
Hij kan in elke geschikte hoek van uw badkamer, slaapkamer of suite geplaatst worden. Kies tussen een vierkant of kwartrond model. De opbouwcabines worden vrijwel kant-en-klaar geleverd. Het plaatsen van de cabine neemt maar enkele uren in beslag.

De inbouwcabine

De inbouwstoomcabines geven een extra cachet aan uw badkamer en verzekeren u jaren van badgenot. Elke cabine is ontworpen om gemakkelijk in uw badkamer geïntrigeerd te worden. Aangezien u ze in een nis of een hoek kunt installeren, kunt u elke beschikbare plaats optimaal benutten. U kunt ook de buitenkant van uw inbouwcabine aanpassen aan uw eigen smaak – door tegel, natuursteen of andere decoratieve materialen te gebruiken. Zodat uw badkamer aan uw persoonlijke stijl wordt aangepast.

We hebben ook een uitgebreid assortiment badkamer accessoires om een en ander mooi aan te kleden!. U kunt dan denken aan badtextiel, (houten) badmatten, geuren voor stoomcabines, raamwissers, reinigingsmiddelen, enz.

Heeft u plannen om een stoomcabine aan te schaffen?

Wilt u meer informatie? Klik hier om het contactformulier in te vullen.
 Wij maken een vrijblijvende offerte op maat!

Of ga direct naar onze online winkel.