Douche- en badkranen

Kranen voor in de douche en in de badkamer

De tweegreeps mengkraan

De wereld om ons heen verandert steeds sneller, wat gisteren nog een trend was kan morgen alweer passé zijn. Juist de eenvoud van vormen fascineert ons steeds opnieuw. De tweegreeps (meng)kraan is terug van weggeweest. Met zijn eenvoudige, strakke vorm overtuigt hij menig mens. De keus voor de toekomst.

De ééngreeps mengkraan

De ééngreeps mengkraan is uitstekend geschikt voor diegene die van design en functionaliteit houdt. Met zijn ééngreeps hendel is deze erg gebruiksvriendelijk. In een vloeiende beweging regelt u én het volume van het water én de temperatuur.

De thermostaat kraan

Wie kent de thermostaat kraan nu niet? Links de temperatuurregelaar tot 38 graden vast. Wilt u warmer douchen of badderen? Geen probleem. U drukt de veiligheidsknop in en kunt de warmte zelf bepalen. Zeer veilig voor kinderen. Met de knop aan de rechterkant stelt u de hoeveelheid water in. Zo kunt u veilig en economisch gebruik maken van een thermostaatkraan!

De inbouwkraan

Wilt u wat luxe toevoegen aan de badkamer? Inbouwkranen geven de badkamer een luxueuze uitstraling. Een mooie bad- / tegelrand mengkraan maken het geheel tot in detail af. Deze lijn inbouwkranen kunt u gemakkelijk doortrekken in het douchegedeelte.

De complete douchefamilie

Alles ineen! Wat dacht u van een complete douchefamilie? 
Deze kraancombinatie bestaat uit: een stortdouche, glijstangset, zijdouches en inbouwkranen. Alles is mogelijk. Kom eens langs bij Schut Sanitair. Wij beschikken over veel variatie in prijs, kwaliteit en design.

Wij hebben voor uw badkamersituatie de juiste kraan.

Wilt u meer informatie? Klik hier om het contactformulier in te vullen.
 Wij maken een vrijblijvende offerte op maat!

Of ga direct naar onze online winkel.