Douchewanden

De eisen voor een douche naar persoonlijke wens worden steeds hoger. Uw douche moet er niet alleen goed uitzien; 
hij moet ook bij u passen. Uw individualiteit en uw levensstijl benadrukken. En aan het douchen moet u dagelijks plezier beleven. Met geperfectioneerde techniek, verschillende deursystemen en basisvormen bieden wij u de nodige alternatieven.

Alleen al het design geeft smaak en hoge eisen weer. Eisen die bij het zeer eenvoudig openen van de glazen deuren bevestigd worden. Kwaliteit staat voorop! 
Voelbaar in elke functie, bij elke blik, bij elke aanraking.

U hebt uw oog laten vallen op een schuifdeurmodel?

Een goed idee, want over het schuifdeurprincipe is goed nagedacht. Met als resultaat: nauwkeurig, soepel schuiven en correct sluiten zorgen voor een volledig nieuw schuifdeur-gevoel. En met twee simpele “klikken” kunnen de afzonderlijke deurelementen beneden eenvoudig worden weggeklapt – klaar om te reinigen.

Of bent u betoverd door een van de zwaaideur modellen?

Dan moet u weten dat dit model niet alleen optisch, maar ook technisch perfect is. Het versprongen draaipunt van een aantal series, heeft bij het openen minder ruimte nodig en maakt de beide zijkanten van de deur vrij om te reinigen.
Als u voor een zwaaideur met vast zijelement kiest, kunt u hiermee ook menig ruimteprobleem in de badkamer oplossen. Want direct rond de vaste zijelementen ontstaat een veelzijdige ruimte om iets neer te zetten.

Het reinigen van de douche is voor u een kwelling?

Dat is verleden tijd! Vlak aansluitende scharnieren, water- en vuilafstotende glassoorten (de laag is ingebakken en dus slijtvast). Hoeken en randen waarin vuil wordt opgehoopt, zijn consequent vermeden. Er zijn eenvoudig weg te klappen schuifdeursegmenten of een draaideur met versprongen draaipunt die beide zijkanten vrijmaken om te reinigen. Op dit soort detailzaken letten wij! Over zo’n reinigingsvriendelijk douche adviseren wij u graag.

Geen enkele douchesituatie is hetzelfde
.

Wilt u meer informatie? Klik hier om het contactformulier in te vullen.
 Wij maken een vrijblijvende offerte op maat!
Of ga direct naar onze online winkel.