Closetpotten

Een modern design, functionaliteit en eenvoud staan tegenwoordig centraal in de badkamer. Dat betreft natuurlijk ook de keus in closetpotten. Wij kunnen u het volgende aanbieden.

Het hangtoilet

Vaak wordt de keuze voor een hangtoilet gemaakt. Deze geeft uw badkamer een luxueus en ruimtelijk uiterlijk.

Een hang toilet is geheel onderhoudsvriendelijk! U kunt overal gemakkelijk bij (en onderdoor). Zelfs aan de kleine badkamer of toiletruimte is gedacht. Voor deze ruimtes zijn er compacte wandclosets.

Het Duobloc

Geen mogelijkheid voor een wandtoilet?
Tegenwoordig is het Duobloc ook een hele mooie aanwinst voor toilet- of badruimte. Ook hier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over randen, kieren wat moeilijk schoon te maken valt. De meeste toiletcombinaties zijn zo gestroomlijnd dat deze netjes tegen de achterwand aansluiten.

Esthetiek en perfecte hygiëne!

Het urinoir

Het urinoir wordt tegenwoordig gezien als een belangrijk onderdeel van de moderne badkamerinrichting. De urinoirs zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Vele beschikken over een vuil- en kalkafstotend laagje en zijn voorzien van een deksel. Een extra pluspunt is dat het urinoir meer water bespaart dan een closet. Per spoeling wordt slechts 2 liter verbruikt.

Iedere toiletsituatie vraagt om een eigen oplossing.

Wilt u meer informatie? Klik hier om het contactformulier in te vullen.
 Wij maken een vrijblijvende offerte op maat!

Of ga direct naar onze online winkel.